Groepsactiviteiten in het Van Gogh Huis

Bericht geplaatst op : 03-01-11

Steeds meer groepen reserveren een rondleiding door het Van Gogh Huis. Zo verzorgen wij rondleidingen voor de Lions, familiedagen, bedrijven en clubs, enz. enz.
De rondleiding kan op uw verzoek ook plaatsvinden buiten de reguliere openingstijden, dus bijvoorbeeld op een avond. De complete rondleiding duurt ongeveer 45 à 60 minuten en is inclusief een korte film van ongeveer 9 minuten over Van Gogh zijn verblijf in Drenthe. Ook is de bezichtiging van het oude restaurant (anno 1883) en de oude slaapkamer onderdeel van de rondleiding. Voor de kinderen is speciale aandacht. Ook een lezing over Van Gogh en Drenthe behoort tot de mogelijkheden. Samen met uw zakenrelaties, met uw familie of vrienden in een gezellige sfeer ons verhaal aanhoren over Vincent zijn verblijf in Drenthe en natuurlijk ook het oude Van Gogh Huis bekijken. U kunt uw dagje stappen of uw feestje op deze manier op een onvergetelijke wijze afronden.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Voor groepen geldt natuurlijk een zeer aantrekkelijke groepskorting.ę Terug

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden